1 | Comparative study between cow and goat milk yogurt based on composition and sensory evaluation | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 746 (1), 012001, 2021 | Authors: A Ibrahim, R Naufalin, E Muryatmo, H Dwiyanti | 2021 | 1 |
2 | Influence of temperature and time on microbial, physicochemical and functional quality of goat milk | African Journal of Food Science 14 (4), 86-91, 2020 | Authors: AI Ibrahim, N Rifda, W Erminawati, D Hidayah, EH Shima | 2020 | 4 |
3 | Influence of different extraction methods on physic-chemical characteristics and chemical composition of coconut oil (Cocos nucifera L) | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 250 (1), 012102, 2019 | Authors: AI Ibrahim, S Nurjanah, AM Kramadibrata, R Naufalin, H Dwiyanti | 2019 | 4 |
4 | Measuring the coefficient of unit surface conductance of steel balls for frying without cooking oil by using dimensional analysis | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 250 (1), 012067 | Authors: A Margiwiyatno, H Dwiyanti | 2019 | 0 |
5 | Optimasi Ekstraksi Antosianin Pada Beras Hitam Sirampog Menggunakan Metode Ultrasound Extract Assist (UAE) | Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan 10 (3), 2021 | Authors: A Sholihah, N Aini, H Dwiyanti | 2021 | 0 |
6 | The Inhibition of Low Density Lipoprotein Oxidation and Cholesterol Accumulation on the Macrophage by Temulawak Extract Vol 17, No 3, 2006 | Bogor Agricultural University (IPB), 0 | Authors: A Tri, H Dwiyanti, D Muchtadi, FR Zakaria | 0000 | 0 |
7 | The Inhibition of Low Density Lipoprotein Oxidation and Cholesterol Accumulation on the Macrophage by Temulawak Extract | Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 17 (3), 221-221 | Authors: A Tri, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria | 2006 | 0 |
8 | Pengaruh spesies zingiberaceae (Jahe, Temulawak, Kunyit, dan Kunyit Putih) dan ketebalan irisan sebelum pengeringan terhadap kadar dan aktivitas antioksidan ekstrak aseton yang … | Agritech 26 (2006) | Authors: AT Septiana, HD Mustaufik, D Muchtadi, F Zakaria, MM Ola | 2006 | 6 |
9 | AGRITECH | | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti | 0000 | 0 |
10 | AKTIVITAS ANTIOKSIDAN MINUMAN FUNGSIONAL DARI IRISAN BUAH KERING MAHKOTA DEWA Antioxidant Activity of Functional Beverage from Mahkota Dew... | Jurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 29 (01) | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti | 2012 | 0 |
11 | Aktivitas antioksidan minuman fungsional dari irisan buah kering mahkota dewa | Agritech 29 (1) | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti | 2009 | 10 |
12 | AKTIVITAS ANTIOKSIDAN MINUMAN FUNGSIONAL DARI IRISAN BUAH KERING MAHKOTA DEWA Antioxidant Activity of Functional Beverage from Mahkota Dewa (Phaleria macrocarpa (Scheff) Boerl … | Jurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 29 (01), 2012 | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti | 2012 | 0 |
13 | Penghambatan oksidasi LDL dan akumulasi kolesterol pada makrofag oleh ekstrak temulawak (Curcuma xanthorriza Roxb) | IPB (Bogor Agricultural University) | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti, D Muchtadi, FR Zakaria | 2006 | 10 |
14 | Penghambatan Oksidasi LDL dan Akumulasi Kolesterol pada makrofag oleh ekstrak temulawak (Curcuma xantorrhiza Roxb) | Jurnal Tekn dan Industri Pangan 17 (3), 221-226 | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria | 2006 | 6 |
15 | PENGHAMBATAN OKSIDASI LDL DAN AKUMULASI KOLESTEROL PADA MAKROFAG OLEH EKSTRAK TEMULAWAK (Curcuma xanthorriza Roxb)[The Inhibition of Low Density Lipoprotein Oxidation and … | Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 17 (3), 220-226 | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria | 2006 | 6 |
16 | PENGARUH SPESIES | Jurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 26 (02) | Authors: AT Septiana, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria, MM Ola | 2014 | 0 |
17 | Pengaruh Spesies Zingiberaceae (Jahe, Temulawak, Kunyit, dan Kunyit Putih) dan Keetbalan Isiran Sebelum Pengeringan terhadap Kadar dan Aktivitas Antioksidan Ekstrak Aseton yang … | Agritech 26 (2) | Authors: AT Septiana, M Mustaufik, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria, MM Ola | 2006 | 4 |
18 | Peningkatan kualitas keripik kentang varietas Granola dengan metode pengolahan sederhana | Jurnal Akta Agrosia 9 (2), 102-109, 2006 | Authors: C Wibowo, H Dwiyanti, P Haryanti | 2006 | 11 |
19 | Beberapa Faktor Risiko yang Berpengaruh terhadap Kejadian Penyakit Demam Berdarah Dengue (DBD) di Kabupaten Banyumas | Media Penelitian dan Pengembangan Kesehatan 18 (3 Sept), 2008 | Authors: E Dardjito, S Yuniarno, C Wibowo, AS DL, H Dwiyanti | 2008 | 23 |
20 | PEMBERDAYAAN KELOMPOK PERAJIN SALE PISANG GULUNG UNTUK MENINGKATKAN MUTU DAN NILAI TAMBAH PRODUK MELALUI TRANSFER TEKNOLOGI ALAT PENGERING PADA KELOMPOK PERAJIN “BRAYAN MAJU … | Prosiding 10 (1), 2021 | Authors: E Sriningsih, H Dwiyanti, S Widarni, PK Putri | 2021 | 0 |