NUR AINI

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn(not set)
NamaNUR AINI
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 1126
SCORE Overall 3 Years 377
Affil Score 1106
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 21-40 of 110 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
21Fermented was reported to have different physicochemical and functional properties to those of non fermented flour. The objective of this research was to study the effect of …Forum Pasca Sarjana 32 (1)Authors: N Aini, P Hariyadi, TR Muchtadi, N Andarwulan20090
22'Cupping test' Pengujian Sensori KopiKulinologi Indonesia, 2010 Authors: N Ani20100
23Gelatinization properties of white maize starch from three varieties of corn subject to oxidized and acetylated-oxidized modification.International Food Research Journal 17 (4), 2010 Authors: N Aini, H Purwiyatno201046
24Sedap dan sehatnya soto SokarajaKulinologi Indonesia, 2010 Authors: N Aini20100
25HUBUNGAN ANTARA WAKTU FERMENTASI GRITS JAGUNG DENGAN SIFAT GELATINISASI TEPUNG JAGUNG PUTIH YANG DIPENGARUHI UKURAN PARTIKEL [Relationship between Fermentation Time of Corn …Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 21 (1), 18-18, 2010 Authors: N Aini, P Hariyadi, TR Muchtadi, N Andarwulan201055
26Es Krim dalam Berbagai BentukKulinologi Indonesia, 2010 Authors: N Aini20100
27Komponen Fungsional dalam Buah dan SayurKulinologi Indonesia, 2010 Authors: N Aini20100
28HUBUNGAN ANTARA WAKTU FERMENTASI GRITS JAGUNG DENGAN SIFAT GELATINISASI TEPUNG JAGUNG PUTIH YANG DIPENGARUHI UKURAN PARTIKEL [Relationship between Fermentation Time of Corn Grits and Gelatinization Properties of White Corn Flour Influenced by ParticlJurnal Teknologi dan Industri Pangan 21 (1), 18Authors: N Aini, P Hariyadi, TR Muchtadi, N Andarwulan201015
29HUBUNGAN ANTARA WAKTU FERMENTASI GRITS JAGUNG DENGAN SIFAT GELATINISASI TEPUNG JAGUNG PUTIH YANG DIPENGARUHI UKURAN PARTIK...Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 21 (1), 18Authors: N Aini, P Hariyadi, TR Muchtadi, N Andarwulan201014
30Sifat Sensori Marsmallow Cream Yang Menggunakan Pati Jagung Putih Termodifikasi Sebagai Pengganti GelatinPROSIDING Seminar Nasional 2010, Peran Keamanan Pangan Produk Unggulan …, 2010 Authors: N Aini20107
31Keamanan Pangan di Food ServicesKulinologi Indonesia, 2010 Authors: N Aini20102
32Pengaruh Perendaman Jagung Dan Substitusi Tepung Tempe Terhadap Nilai Gizi dan Sifat Sensoris Beras Jagung InstanJURNAL AGROTEKNOLOGI 5 (02), 71-82, 2011 Authors: N Aini, V Prihananto, SJ Munarso20112
33Pilih Sourdough atau Straight Dough?Kulinologi Indonesia, 2011 Authors: N Aini20112
34Mengenal Es KrimKulinologi Indonesia, 2011 Authors: N Aini20114
35Mengenal Secondary Cut dan PemanfaatannyaKulinologi Indonesia, 2011 Authors: N Aini20114
36Berbagai Sumber Umami pada Produk NabatiKulinologi Indonesia, 2011 Authors: N Aini20110
37Lebih dekat dengan CokelatKulinologi Indonesia, 2011 Authors: N Aini20110
38Memperpanjang Umur Simpan RotiKulinologi Indonesia, 2012 Authors: N Aini20120
39Hygiene dan Sanitasi RestoranKulinologi Indonesia, 2012 Authors: N Aini20120
40Teknik Penyimpanan Bahan Pangan di Industri Jasa BogaKulinologi Indonesia, 2012 Authors: N Aini20120