HETY HANDAYANI HIDAYAT

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn0003098907
NamaHETY HANDAYANI HIDAYAT
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 120
SCORE Overall 3 Years 103
Affil Score 120
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 1-20 of 24 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
1Real time key element extraction for design of in flight meal services based on passenger's personality traits2014 6th International Conference on Information Technology and Electrical …, 2014 Authors: T Djatna, HH Hidayat20143
2PORTABLE NEAR INFRARED SPECTROMETER DENGAN SENSOR AS7263 UNTUK PENDUGAAN SIFAT KIMIA JERUK SIAM (CITRUS NOBILIS) SECARA NON-DESTRUKTIFJurnal Teknologi Pertanian 22 (2), 81-88, 2021 Authors: SB Sulistyo, A Sudarmaji, S Siswantoro, A Margiwiyatno, M Masrukhi, ...20210
3The reasons for farmers not to adopt System of Rice Intensification (SRI) as a sustainable agricultural practice: an explorative studyIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 250 (1), 012063, 2019 Authors: P Arsil, S Sahirman, HH Hidayat20193
4Strategi Kerjasama Pengembangan Institusi Halal: Implementasi pada Halal CenterJurnal Ilmiah Ekonomi Islam 8 (1), 590-598, 2022 Authors: P Arsil, R Wicaksono, HH Hidayat, D Novitasari20220
5KAJIAN PENGGUNAAN SPINNER TERHADAP KOMPOSISI KIMIA KERIPIK IKAN MUJAIRJurnal Pertanian Peradaban (Peradaban Journal of Agriculture) 2 (1), 1-5, 2022 Authors: N Wijayanti, HH Hidayat, W Cahyani20220
6Peningkatan Kualitas Produk Melalui Renovasi Dapur Produksi dan Pelatihan Pengemasanpada Ikm Keripik TempeProsiding 9 (1), 2020 Authors: N Wijayanti, HH Hidayat, R Satrian20204
7ANALISIS FAKTOR KANSEI KONSUMEN TERHADAP KEMASAN KERIPIK TEMPE COKELATProsiding 9 (1), 2020 Authors: N Wijayanti, HH Hidayat20201
8Model Business Canvas (BMC) sebagai Strategi Penguatan Kompetensi UMKM Makanan Ringan di Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah Model Business Canvas (BMC) as a Strategy for …Authors: N Wijayanti1a, HH Hidayat00000
9A Value Stream Mapping for Supporting Set Aside Halal Food on International In-Flight Meal ServicesJournal of Halal Research 1 (1), 6-9, 2016 Authors: HH Hidayat, T Djatna20163
10Kansei Engineering Modeling for Getuk Goreng Packaging Innovation Based on Social Media TrendsAuthors: HH Hidayat, R Ediati, N Wijayanti, T Saputra20210
11APLIKASI TUNGKU HEMAT ENERGI SEBAGAI UPAYA PENINGKATAN KEBERSIHAN DAPUR DAN EFISIENSI BAHAN BAKAR DI UKM KERIPIK TEMPEPanrita Abdi-Jurnal Pengabdian pada Masyarakat 5 (1), 1-7, 2021 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti, R Satriani20210
12Peningkatan Produktivitas dengan Relayout Area Produksi di UKM Keripik Tempe (Studi Kasus di UKM Suka Nicky, Banjarnegara)JIA (Jurnal Ilmiah Agribisnis): Jurnal Agribisnis dan Ilmu Sosial Ekonomi …Authors: HH Hidayat, N Wijayanti, A Prasetyo00000
13PENINGKATAN PRODUKTIVITAS DENGAN RELAYOUT AREA PRODUKSI DI UKM KERIPIK TEMPEJIA (Jurnal Ilmiah Agribisnis) 5 (6), 199-206, 2020 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti, A Prasetyo20200
14PENYULUHAN DAN PENDAMPINGAN GOOD PERSONAL HYGIENE BAGI PENJAMAH MAKANAN DI KATERING AMANAH AQIQAH, KABUPATEN BANYUMASINTEGRITAS: Jurnal Pengabdian 6 (1), 126-133, 2022 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti, A Ardiansyah20220
15PENERAPAN HIGIENE DAN SANITASI PANGAN UNTUK PENINGKATAN KUALITAS PRODUK CATERING AMANAH AQIQAH DI KECAMATAN SUMBANG PADA ERA NORMAL BARUProsiding 11 (1), 2021 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti, A Ardiansyah20210
16Product Development Model for Tempe Chocolate Chips Based on Costumer Preferences in Banjarnegara, Central Java, IndonesiaIndustria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri 10 (1), 25-32, 2021 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti20210
17Implementasi Diagram Fishbone dalam Menganalisis Penyebab Pemborosan Pada Proses Produksi Keripik Tempe (Studi Kasus: UMKM Suka Nicky)Prosiding 10 (1), 2021 Authors: HH Hidayat, N Wijayanti20211
18Desain Pelayanan Makanan Yang Menyenangkan Dalam Pesawat Berdasarkan Kepribadian Penumpang Menggunakan Hybrid Kansei Engineering.Bogor Agricultural University (IPB), 0 Authors: HH Hidayat00000
19Minimasi Biaya dengan Rekayasa Skenario Distribusi Beras untuk Memperkuat Ketahanan Pangan di Kabupaten BanjarnegaraJournal of Agricultural and Biosystem Engineering Research 1 (1), 8-15, 2020 Authors: HH Hidayat20200
20An Optimized Supply Chain Model for Determination of Distribution Center and Inventory Level in A Coconut Water Agro-IndustryAuthors: H Handayani Hidayat, T Djatna20150