HERY WINARSI

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn0001035704
NamaHERY WINARSI
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 1410
SCORE Overall 3 Years 348
Affil Score 1410
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 61-80 of 92 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
61Hypocholesterolemic and attenuated oxidized-LDL of epinephrine-induced atherosclerosis rats using cardamom rhizome ethanolic extract: Study of functional-food componentsInternational Food Research Journal 23 (5), 2103, 2016 Authors: H Winarsi, A Yuniaty, I Nuraeni20166
62Susu kecambah kedelai: Teknologi pembuatan, kandungan gizi, dan senyawa bioaktifAuthors: H Winarsi20161
63Germinated-soy milk in suppressing inflammation and oxidative stress in blood plasma and breast milk of lactating mothers.International Food Research Journal 23 (2), 2016 Authors: H Winarsi, ND Sasongko, A Purwanto201613
64PEMAHAMAN MENGENAI DIET GLUTEN FREE CASEIN FREE (GFCF) SERTA PENERAPANNYA PADA ANAK AUTIS TINGKAT SEKOLAH DASAR DI SLB C YAKUT PURWOKERTOJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 1 (01), 82-92, 2017 Authors: H Winarsi, DU Purnamasari20170
65Functional-drink rich in antioxidant cardamom-rhizome (Amomum cardamomum willd) suppresses inflammation and improves lipid profileIOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 102 (2017) 012048 102 …, 2017 Authors: H Winarsi, SS Susilowati20172
66Komposisi minuman antioksidan dan penurun berat badan untuk penderita aterosklerosis dengan obesitasID Patent P00,201,709,792, 2017 Authors: H Winarsi20170
67Produksi Karimpu Dan Efeknya Dalam Memperbaiki Profil LipidJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 1 (01), 10-22, 2017 Authors: H Winarsi, A Amurwanto, SS Susilowati20172
68FAKTOR-FAKTOR YANG BERHUBUNGAN DENGAN KEPATUHAN ASUPAN CAIRAN DAN NATRIUM PADA PASIEN GAGAL GINJAL KRONIK (Studi Kasus pada Pasien yang Menjalani Hemodialisis di RSUD Prof. Dr …Jurnal Gizi dan Pangan Soedirman 1 (01), 88-99Authors: H Winarsi, D Krisnansari20171
69MINUMAN FUNGSIONAL KAYA ANTIOKSIDAN RIMPANG KAPULAGA: FORMULASI & UJI SENSORIUnsoed Press 1, 71, 2018 Authors: H Winarsi20180
70Composition of Functional Drinks Based on Cardamom Rhizomes (Amomum cardamomum Willd.) and the Benefits as an Anti-inflammatory with an Improved Lipid ProfilePakistan Journal of Nutrition 17 (6), 274-286, 2018 Authors: H Winarsi, SS Susilowati, O Hernayanti20180
71Susu Kecambah Kedelai Basah Kaya Protein Lebih Disukai Sebagai Minuman Alternatif Untuk ObesitasJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 2 (1), 32-42, 2018 Authors: H Winarsi20182
72Aktivitas antioksidan dan sifat fisikokimia madu temulawak (curcuma zanthorrhiza roxb) yang ditambah ekstrak jahe (zingiber officinale rosc)Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan 8 (4), 155-160, 2019 Authors: AT Septiana, I Handayani, H Winarsi201913
73Antioxidant exploration in cardamom rhizome potential as a functional food ingredientIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 217 (1), 012019, 2019 Authors: H Winarsi, A Yuniaty20193
74Isoflavon Kedelai Diperkaya dengan Zn sebagai Suplemen Antiarterosklerosis Wanita PremenopauseBiota: Jurnal Ilmiah Ilmu-Ilmu Hayati 12 (2), 70-77Authors: H Winarsi20195
75Efek Lama Perkecambahan Terhadap Sifat Sensori dan Kadar Protein Terlarut Susu Kecambah Kacang Merah (Sukarah) untuk Remaja ObesitasJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 2 (2), 27-42, 2019 Authors: M Nurjanati, H Winarsi20196
76Fermentasi Bakteri Asam Laktat Meningkatkan Kandungan Fenolik dan Serat Yogurt Susu Kecambah Kacang Merah (Phaseolus vulgaris L.), Minuman Fungsional untuk ObesitasJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 3 (1), 64-75, 2019 Authors: H Winarsi20197
77Germinated-soy milk as a healthy diet to induce high antioxidant enzymes in breast milkIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 255 (1), 012034, 2019 Authors: H Winarsi, ND Sasongko, A Purwanto20193
78PERBAIKAN LINGKAR PERUT, TEKANAN DARAH, DAN BODY MASS INDEX WANITA SINDROM METABOLIK MENGGUNAKAN YOGURT SUSU KECAMBAH KACANG MERAHJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 4 (2), 173-188, 2020 Authors: H Winarsi, AT Septiana, A Roselina20200
79Germination improves sensory, phenolic, protein content and anti-inflammatory properties of red kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) sprouts milkFood Research 4 (6), 1921-1928, 2020 Authors: H Winarsi, AT Septiana, SP Wulandari20209
80Sensory and antioxidant evaluation of functional drinks based on cardamom rhizomes (Amomum cardamomum willd.)Food Res 4 (6), 2169-75, 2020 Authors: H Winarsi, I Nuraeni, A Roselina, A Andreas20203