CONDRO WIBOWO

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn0014057506
NamaCONDRO WIBOWO
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 429
SCORE Overall 3 Years 288
Affil Score 429
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 41-51 of 51 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
41PENGARUH PENAMBAHAN SUKROSA DAN EKSTRAK KECAMBAH PADA KUALITAS NATA DE CASSAVA THE EFFECT OF SUCROSE AND MUNGBEAN SPRO...Pembangunan Pedesaan 3 (1)Authors: R Naufalin, C Wibowo20030
42Pengaruh Penambahan Sukrosa Dan Ekstrak Kecambah Pada Kualitas Nata De Cassava the Effect of Sucrose and Mungbean Sprout Addition on Nata De Cassav...Pembangunan Pedesaan 3 (1)Authors: R Naufalin, C Wibowo20030
43Pengaruh Penambahan Sukrosa dan Ekstrak Kecambah pada Kualitas Nata De CassavaJurnal Pembangunan Pedesaan 3 (1), 49-56, 2003 Authors: R Naufalin, C Wibowo20039
44Pengaruh Penambahan Sukrosa Dan Ekstrak Kecambah Pada Kualitas Nata De Cassava the Effect of Sucrose and Mungbean Sprout Addition on Nata De Cassava QualityJurnal Pembangunan Pedesaan 3 (1), 118451, 2003 Authors: R Naufalin, C Wibowo20030
45Pemanfaatan hasil samping pengolahan tepung tapioka untuk pembuatan nata de cassava: kajian penambahan sukrosa dan ekstrak kecambahJurnal Teknologi Industri Pangan 15 (2), 153-158, 2004 Authors: R Naufalin, C Wibowo200413
46Physicochemical and sensory properties of cookies produced from the flour of banana variety of “Raja Lawe” and “Raja Labu”IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 653 (1), 012126, 2021 Authors: R Naufalin, C Wibowo, N Arofah20210
47Application of Dipping on CaCl2 as a Postharvest Treatment to Maintain the Quality of Pineapple during StorageAsia Pacific Journal of Sustainable Agriculture, Food and Energy 9 (2), 38-45, 2021 Authors: RR Tamalea, P Haryanti, C Wibowo20210
48Identification of active compounds and testing the antioxidant properties of neem leaf extractAIP Conference Proceedings 2094 (1), 020034, 2019 Authors: R Septiyani, C Wibowo20195
49Evaluasi Penerapan Cara Produksi Pangan Yang Baik (CPPB) Di UKM Mustika Langgeng Jaya, Kabupaten BanyumasProsiding 7 (1), 2017 Authors: R Wicaksono, AT Septiana, C Wibowo20174
50APLIKASI SERAT NANOSELULOSA DARI KULIT UBI KAYU SEBAGAI BAHAN PENGISI DAN PENGARUHNYA TERHADAP SIFAT FISIK BIOPLASTIK TAPIOKA DENGAN PENAMBAHAN SORBITOLProsiding 10 (1), 2021 Authors: R Wicaksono, C Wibowo, R Fajar20210
51The Potential Applications of Modified Nagara Bean Flour through Fermentation for Innovation of High Protein Analog RiceThe Potential Applications of Modified Nagara Bean Flour through …, 2020 Authors: S Susi, L Agustina, C Wibowo20200