KARSENO

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn(not set)
NamaKARSENO
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 896
SCORE Overall 3 Years 199
Affil Score 896
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 21-37 of 37 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
21PERFORMANCE IMPROVEMENT OF YOGURT THROUGH THE VARIATION OF ROSELLE EXTRACT ADDITION AND FERMENTATION TIMEAgrointek 15 (2), 477-485, 2021 Authors: ISM Purbowati, K Karseno, A Maksum, IA Ibrahim20211
22Pengaruh campuran bubuk sirih hijau, bubuk kapur dan bubuk kulit buah manggis pada laru alami terhadap sifat sensorigula kelapa cetakBernas: Jurnal Penelitian Pertanian 15 (1), 55-63Authors: R Rizkyanto, K Karseno, R Setyawati20191
23Antimicrobial and phytochemical activity of coconut shell extractsTurkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (5), 1090-1097Authors: G Mazaya, Karseno, T Yanto20202
24ガス式釜飯コンロ 5 連 [5 口] KK-5 プロパン (LP ガス)[009-0191018-001]Authors: 人気の記事20113
25Aplikasi stabilisasi rice bran dalam food bar berbasis tepung sorgum sebagai pangan daruratJurnal Agroteknologi 14 (02), 115-125, 2020 Authors: LK Rahmawati, K Karseno, N Aini20204
26法人専用品 エスコ 5.0 tonx2. 0m 4 本吊り 金具付スリング EA981FE-53A 最安値, 本物保証Authors: 人気の記事20184
27マツダ アクセラ BK3P MT ミッション リビルト 国内生産 送料無料 要適合確認 要Authors: 人気の記事20186
28ポイント 10 倍 AV アンプ マランツ NR1711 ゴールド ポスカ付最安値, 本物保証Authors: 人気の記事20187
29Aktivitas dan Stabilitas Antioksidan Ekstrak Pigmen Alga Oscillatoria sp.Agritech 33 (4), 371-376Authors: Karseno, I Handayani, R Setyawati20137
30Effect of medium and light quality on pink pigment production of cyanobacteria Oscillatoria sp. BTCC/A00042nd Scientific Communication in Fisheries and Marine Sciences (SCiFiMaS 2018 …Authors: Karseno, K Harada, K Hirata20187
31KETAHANAN PANGAN RUMAH TANGGA DAN AKSES PANGAN SEBAGAI FAKTOR RISIKO TERJADINYA DIABETES MELITUS TIPE 2Authors: FZN Nor Eka Noviani , Istiti Kandarina20187
32Produk enkapsulasi asap cair sekam padi dan aplikasinya untuk mengawetkan tahu putihJurnal Agroteknologi 13 (02), 180-194, 2020 Authors: A Andiana, N Aini, K Karseno20209
33Pengaruh Jenis Dan Konsentrasi Gula Terhadap Karakteristik Fisikokimia Dan Sensori Jelly DrinkJurnal Teknologi Hasil Pertanian 8 (2)Authors: T Yanto, Karseno, MMD Purnamasari201512
34Extracellular phycoerythrin-like protein released by freshwater cyanobacteria Oscillatoria and Scytonema sp.Biotechnology letters 31 (7), 999Authors: Karseno, K Harada, T Bamba, S Dwi, A Mahakhant, T Yoshikawa, ...200913
35Effect of pH and temperature on browning intensity of coconut sugar and its antioxidant activityFood Research 2 (1), 32-38Authors: Karseno, Erminawati, T Yanto, R Setyowati, P Haryanti201831
36Daya hambat asap cair kayu karet terhadap bakteri pengkontaminan lateks dan ribbed smoke sheetAgritech 21 (1), 10-15Authors: K Karseno, P Darmadji, K Rahayu200246
37Effect of salt concentration on intracellular accumulation of lipids and triacylglyceride in marine microalgae Dunaliella cellsJournal of bioscience and bioengineering 101 (3), 223-226Authors: M Takagi, Karseno, T Yoshida2006651