POPPY ARSIL

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn0002017403
NamaPOPPY ARSIL
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 805
SCORE Overall 3 Years 342
Affil Score 805
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 21-40 of 69 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
21Fortifikasi iodium dalam gula kelapa: pengaruh saat fortifikasi dan sumber iodiumJ Teknol Industri Pangan 17 (3), 227-231, 2004 Authors: R Naufalin, B Sustriawan, P Arsil20044
22Aplikasi cabinet dryer (pengering kabinet) untuk meningkatkan produksi bahan baku pengawet alami buah kecombrang (Etlingera elatior)Dinamika Journal: Pengabdian Masyarakat 1 (3), 2019 Authors: R Naufalin, R Wicaksono, P Arsil20194
23Consumers' purchasing motives of local foods in Indonesia: a means-end chain approach.Authors: P Arsil20134
24PENGELOMPOKAN SAYURAN BERBASIS PERTANIAN BERKELANJUTAN UNTUK MENUNJANG AGROINDUSTRI PEDESAAN DI KABUPATEN PURBALINGGA VEGETABLES GROUPPING BASED ON SUSTAINABLE AGRICULTURAL …Jurnal Teknologi Industri Pertanian 21 (2), 81-88Authors: P Arsil, T Djatna20114
25Vertical and Horizontal Integration in the Profitability of Malaysian Broiler FirmsTropical Animal Science Journal 44 (1), 115-122, 2021 Authors: YS Tey, P Arsil20213
26Evaluasi bahaya dan penetapan titik kendali kritis pada pembuatan makanan jajanan yang dijual dikawasan wisata Baturaden PurwokertoJurnal Pembangunan Pedesaan 7 (3), 156, 2007 Authors: W Gunawan, A Popy20073
27Evaluasi Bahaya dan Penetapan Titik Kendali Kritis pada Pembuatan Makanan Jajanan yang Dijual di Kawasan Wisata Baturraden, PurwokertoJurnal Pembangunan PedesaanAuthors: G Wijonarko, P Arsil20073
28The reasons for farmers not to adopt System of Rice Intensification (SRI) as a sustainable agricultural practice: an explorative studyIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 250 (1), 012063, 2019 Authors: P Arsil, S Sahirman, HH Hidayat20193
29EVALUASI BAHAYA DAN PENETAPAN TITIK KENDALI KRITIS PADA PEMBUATAN MAKANAN JAJANAN YANG DIJUAL DI KAWASAN WISATA BATURRADEN, P...Authors: G Wijonarko, P Arsil00002
30APLIKASI EKSTRAK KECOMBRANG (Nicolaia speciosa) SEBAGAI PENGAWET ALAMI TAHU PADA PERAJIN TAHU DI SENTRA INDUSTRI TAHU DESA KALISARI BANYUMASJurnal Abdimas 22 (2), 209-214, 2019 Authors: R Naufalin, HS Rukmini, P Arsil20192
31Physicochemical Analysis Of Gouramy Fish Sausage With Kecombrang Edible Coating AdditionIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 255 (1), 012039, 2019 Authors: R Naufalin, R Wicaksono, P Arsil, VZ Khusna20192
32PENGELOMPOKAN SAYURAN BERBASIS PERTANIAN BERKELANJUTAN UNTUK MENUNJANG AGROINDUSTRI PEDESAAN DI KABUPATEN PURBALINGGA...J. Tek. Ind. Per 21 (2), 81-8Authors: P Arsil, T Djatna20112
33Pengolahan Limbah Cair Dari Industri Kecil Pengolahan Tahu Secara Biofiltrasi Mrnggunakan Enceng Gondok (Eichhornia crassipes (Mart.) Solms)Laboratorium Teknik Pertanian dan Laboratorium Ilmu Tanah, Fakultas …Authors: P Arsil20102
34FORTIFIKASI IODIUM DALAM GULA KELAPA: PENGARUH SAAT FORTIFIKASI DAN SUMBER IODIUM [Iodine Fortification on Brown Sugar: The Effect of Fortification Period and Source of Iodine]Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 15 (3), 227-231Authors: R Naufalin, B Sustriawan, P Arsil20042
35Perceived importance and performance of System of Rice Intensification (SRI) between adopters and dis-adopters: insights from IndonesiaThe Journal of Social Sciences Research, 14-21: 6, 2018 Authors: P Arsil, YS Tey, M Brindal, S Sahirman20181
36PENGELOMPOKAN SAYURAN BERBASIS PERTANIAN BERKELANJUTAN UNTUK MENUNJANG AGROINDUSTRI PEDESAAN DI KABUPATEN PURBALINGGA VEGETABLES GROUPPING BASED ON SUSTAINABLE AGRICULTURAL INDICATORS TO SUPPORT THE RURAL AGRO-INDUSTRIES IN PURBALINGGA REGENCYJurnal Teknologi Industri Pertanian 21 (2), 81-88Authors: P Arsil, T Djatna20111
37Effect of root zone cooling and evaporative cooling in greenhouse on the growth and yield of potato seed by aeroponics in tropical lowlandsAgricultural Engineering International: CIGR Journal 23 (1), 28-35, 2021 Authors: E Sumarni, A Hardanto, P Arsil20211
38Determinants of consumers' motivation towards ethnic food: evidence from IndonesiaBritish Food Journal, 2021 Authors: P Arsil, H Le Dang, R Wicaksono, A Hardanto20211
39Machine Learning Model for Quality Parameters Prediction and Control System Design in the Kecombrang Flower (Etlingera elatior) Extraction ProcessProcesses 10 (7), 1341, 2022 Authors: A Ardiansyah, R Naufalin, P Arsil, N Latifasari, R Wicaksono, MS Aliim, ...20221
40Factors influencing consumer preferences for locally produced food: A comparison between traditional and modern marketsInt. J. Eng. Technol. Sci 7, 535-538, 2018 Authors: P Arsil, KE Sularso, A Mulyani20181