AISYAH TRI SEPTIANA

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn0003096308
NamaAISYAH TRI SEPTIANA
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 508
SCORE Overall 3 Years 137
Affil Score 508
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 21-40 of 50 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
21The Effect of Addition of Ginger Extract and Kencur Extract on the Physicochemical Properties of Instant Temulawak and the Sensory Properties of the BeverageJurnal Gizi Dan Pangan Soedirman 3 (2), 157-166Authors: AT Septiana20203
22Pengaruh spesies zingiberaceae (Jahe, Temulawak, Kunyit, dan Kunyit Putih) dan ketebalan irisan sebelum pengeringan terhadap kadar dan aktivitas antioksidan...Agritech 26 (2006)Authors: AT Septiana, HD Mustaufik, D Muchtadi, F Zakaria, MM Ola20062
23Sensory evaluation, antioxidant activity and total of microbial of tamarind-turmeric herbal drink during the storage of refrigerator temperature at various packagingFood Research 4 (2), 391-397Authors: AT Septiana, I Sitoresmi, PS Dewi20182
24Kadar dan Aktivitas Antoksidan Minuman Kunyit dan Asam yang ManisAgritech 24 (2), 92-95Authors: AT Septiana20042
25The effect of long germination on the levels and types of non-enzymatic antioxidants in red kidney bean sproutsProceeding ICMA-SURE 1 (1), 22-31, 2021 Authors: H Winarsi, YP Bestari, NIL Masluki, AT Septiana20211
26Ekstrak Air Jahe (Zingiber officinale Roscoe) Menghambat Akumulasi Kolesterol pada MakrofagagriTECH 24 (3), 125-129Authors: AT Septiana20091
27The effect of spices addition and beverage forms on antioxidant activity of indonesian traditional beveragesAGRITECH-JURNAL TEKNOLOGI PERTANIAN 37 (1), 7-14Authors: AT Septiana, M Samsi, M Mustaufik20171
28Sifat Hipoglisemik dan Hipolipidemik Kacang Kapri (Pisum sativum LINN) dan Kedelai (Glicine max MERR) Pada Tikus Sprague Dawley Diabetik Induksi AlloksanAgritech 22 (2002), 2002 Authors: Y Marsono20021
29AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK DIKHLOROMETANA DAN AIR JAHEAuthors: AT Septiana, D Muchtadi, FR Zakaria00000
30SIFAT ORGANOLEPTIK SELAI DARI LIMBAH JERUK DENGAN VARIASI SUSBSTITUSI BUAH DAN SAYURProsiding 10 (1), 2021 Authors: N Aini, R Setyawati, H Dwiyanti, B Sustriawan, I Handayani, AT Septiana, ...20210
31PENGUATAN KELOMPOK DAN DIVERSIFIKASI PRODUK BIOFARMAKA UNTUK MENINGKATKAN PENDAPATAN RUMAH TANGGA KELOMPOK TANI SIDO JODHO KABUPATEN BANJANEGARAProsiding 10 (1)Authors: A Hartati, AT Septiana, K Edy, R Satriani20200
32PERBAIKAN LINGKAR PERUT, TEKANAN DARAH, DAN BODY MASS INDEX WANITA SINDROM METABOLIK MENGGUNAKAN YOGURT SUSU KECAMBAH KACANG MERAHJurnal Gizi dan Pangan Soedirman 4 (2), 173-188, 2020 Authors: H Winarsi, AT Septiana, A Roselina20200
33PENINGKATAN NILAI TAMBAH PEPAYA INFERIOR MELALUI DIVERSIFIKASI PENGOLAHAN (Increased added value of inferior papaya through diversification of processing)Prosiding 9 (1)Authors: I Handayani, P Haryanti, AT Septiana20200
34PENGARUH JENIS REMPAH TERHADAP KAPASITAS PENANGKAPAN RADIKAL BEBAS DARI MINUMAN TEMULAWAKProsiding 8 (1)Authors: AT Septiana20190
35PENGARUH SPESIESJurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 26 (02)Authors: AT Septiana, H Dwiyanti, D Muchtadi, F Zakaria, MM Ola20140
36AKTIVITAS ANTIOKSIDAN MINUMAN FUNGSIONAL DARI IRISAN BUAH KERING MAHKOTA DEWA Antioxidant Activity of Functional Beverage from Mahkota Dewa (Phaleria macrocarpa (Scheff) Boerl …Jurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 29 (01)Authors: AT Septiana, H Dwiyanti20120
37AKTIVITAS ANTIOKSIDAN MINUMAN FUNGSIONAL DARI IRISAN BUAH KERING MAHKOTA DEWA Antioxidant Activity of Functional Beverage from Mahkota Dew...Jurnal Agritech Fakultas Teknologi Pertanian UGM 29 (01)Authors: AT Septiana, H Dwiyanti20120
38AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK DIKHLOROMETANA DAN AIR JAHE (Zingiber officinale Roscoe) PADA ASAM LINOLEAT [Antioxidant Activity of Ginger (Zingi...Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 13 (2), 105Authors: AT Septiana, D Muchtadi, FR Zakaria20120
39Ekstrak air jahe (Zingiber officinale Roscoe) menghambat akumulasi kolesterolAgritech 24 (2004)Authors: AT Septiana20040
40Kadar dan aktivitas antioksidan minuman kunyit dan asam yang manis=(antioxidant content and activity of sweet curcuma and tamarind drink)Agritech 24 (2004)Authors: AT Septiana20040