GUNAWAN WIJONARKO

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn26096904
NamaGUNAWAN WIJONARKO
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 141
SCORE Overall 3 Years 10
Affil Score 141
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 21-26 of 26 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
21Formulation and characterization of emergency food based on instan corn flour supplemented by instan tempeh (or soybean) flourInternational Food Research Journal 25, 287-292, 2018 Authors: A Aini, Nur, Prihananto, V., Wijonarko, G., Sustriawan, B., Dinayati, M.201820
22EVALUASI TINGKAT KEAMANAN PANGAN PADA MAKANAN JAJANAN DI SEKITAR KAMPUS UNIVERSITAS MUHAMMADIYAH PURWOKERTOAuthors: R Rahmatunisa, G Wijonarko, P Haryanti20180
23Evaluasi Bahaya dan Penetapan Titik Kendali Kritis pada Pembuatan Makanan Jajanan yang Dijual di Kawasan Wisata Baturraden, PurwokertoJurnal Pembangunan PedesaanAuthors: G Wijonarko, P Arsil20073
24Evaluasi bahaya dan penetapan titik kendali kritis pada pembuatan makanan jajanan yang dijual dikawasan wisata Baturaden PurwokertoJurnal Pembangunan Pedesaan 7 (3), 156, 2007 Authors: W Gunawan, A Popy20073
25Estimation of the Shelf-Life of Corn Yoghurt Packaged in Polyethene Terephthalate Using the Accelerated Shelf-Life MethodAuthors: N Aini, B Sustriawan, MRM Muthmainah, V Prihananto, G Wijonarko00000
26Effect of Culture Concentration and Sweet Potato Prebiotic to the Properties of Sweet Corn Juice ProbioticAGRITECH-JURNAL TEKNOLOGI PERTANIAN 37 (2), 165-172, 2017 Authors: N Aini, V Prihananto, G Wijonarko, A Arimah, M Syaifudin201714