PEPITA HARYANTI

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn(not set)
NamaPEPITA HARYANTI
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 305
SCORE Overall 3 Years 186
Affil Score 305
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 1-20 of 30 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
1The properties of edible film made of Tapioca, canna and arrowroot as affected by application of various concentration of plasticizerAIP Conference Proceedings 2094 (1), 020033, 2019 Authors: C Wibowo, P Haryanti, R Tamalea, R Wicaksono20190
2The effect of arginine addition on chemical and antioxidant properties of coconut sap during heatingIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 653 (1), 012143, 2021 Authors: P Haryanti, DW Marseno, U Santoso20210
3THE CHANGES OF CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF COCONUT SAP DURING HEATING PROCESSAuthors: P Haryanti, DW Supriyadi, U Santoso00000
4Synthesis and Characterization of Hydroxypropylcellulose from Oil Palm Empty Fruit Bunches (Elaeis guineensis Jacq)Indonesian Food and Nutrition Progress 13 (1), 24-30, 2014 Authors: DW Marseno, P Haryanti, B Adiseno, H Haryadi20143
5Sintesis dan karakterisasi hydroxypropylcellulose dari tandan kosong kelapa sawit serta aplikasinya sebagai pengental saos tomatUniversitas Gadjah MadaAuthors: P HARYANTI20080
6Regression analysis for determination of antioxidant activity of coconut sap under various heating temperature and concentration of lysine additionFood Research 4 (4), 976-981Authors: SB Sulistyo, P Haryanti20202
7POTENSI ANTIOKSIDAN, KARAKTERISTIK MAILLARD REACTION PRODUCTS (MRPs) DAN MELANOIDIN SELAMA PEMANASAN NIRA KELAPA MENJADI GULA SEMUTUniversitas Gadjah MadaAuthors: P HARYANTI20190
8Perendaman dalam Kalsium Klorida dan Penggunaan Edible Coating untuk Meningkatkan Kualitas French Fries dari Kentang Varietas Tenggo dan KrespoAgritech 33 (1)Authors: P Haryanti, B Sustriawan, S Sujiman20136
9Perendaman dalam Kalsium Klorida dan Penggunaan Edible Coating untuk Meningkatkan Kualitas French Fries dari Kentang Varietas Tenggo dan CrespoJurnal Agritech 33 (1), 38-45Authors: P Haryanti, B Sustriawan, Sujiman201316
10PENINGKATAN NILAI TAMBAH PEPAYA INFERIOR MELALUI DIVERSIFIKASI PENGOLAHAN (Increased added value of inferior papaya through diversification of processing)Prosiding 9 (1)Authors: I Handayani, P Haryanti, AT Septiana20200
11Peningkatan kualitas keripik kentang varietas Granola dengan metode pengolahan sederhanaJurnal Akta Agrosia 9 (2), 102-109, 2006 Authors: C Wibowo, H Dwiyanti, P Haryanti200611
12Penggunaan Bubuk Kulit Buah Manggis Sebagai Laru Alami Nira Terhadap Karakteristik Fisik Dan Kimia Gula Kelapa the Application of Mangosteen Rind Powder as Natural Preservation …Jurnal Pembangunan Pedesaan 13 (1), 116065, 2013 Authors: K Karseno, R Setyawati, P Haryanti20130
13Pengaruh suhu dan lama pemanasan suspensi pati serta konsentrasi butanol terhadap karakteristik fisikokimia pati tinggi amilosa dari tapiokaAgritech: Jurnal Fakultas Teknologi Pertanian UGM 34 (3), 308-315Authors: P Haryanti, R Setyawati, R Wicaksono201445
14PEMBERDAYAAN KELOMPOK WANITA TANI MELALUI PROGRAM INTENSIFIKASI PEKARANGAN DAN PENGOLAHAN PANGAN BERBASIS KELORProsiding 10 (1), 2021 Authors: I Setiawati, R Widarawati, P Haryanti, O Herliana20211
15Pemanfaatan Lahan Pekarangan Untuk Budidaya Sayuran Organik di Desa Kediri Kabupaten BanyumasJurnal Ilmiah Pangabdhi 7 (1), 36-40, 2021 Authors: I Setiawati, R Widarawati, P Haryanti, O Herliana20210
16Pemanfaatan Lahan Pekarangan Daerah Perkotaan Melalui Pemberdayaan Masyarakat dan Teknologi Hidroponik Skala KecilJPPM (Jurnal Pengabdian dan Pemberdayaan Masyarakat) 5 (2)Authors: SB Sulistyo, K Wijaya, E Sumarni, P Haryanti20220
17Natural Preservatives Application Form Nira Coconut Powder Made Against Green Betel Physical and Chemical Properties Coconut SugarPembangunan Pedesaan 1 (1)Authors: P Haryanti, K Karseno, R Setyawati20180
18EVALUASI TINGKAT KEAMANAN PANGAN PADA MAKANAN JAJANAN DI SEKITAR KAMPUS UNIVERSITAS MUHAMMADIYAH PURWOKERTOAuthors: R Rahmatunisa, G Wijonarko, P Haryanti20180
19EVALUASI MUTU GULA KELAPA KRISTAL (GULA SEMUT) DI KAWASAN HOME INDUSTRI GULA KELAPA KABUPATEN BANYUMASJURNAL AGROTEKNOLOGI 5 (01), 48-61Authors: P Haryanti, M Mustaufik20201
20Effects of Different Weather Conditions and Addition of Mangosteen Peel Powder on Chemical Properties and Antioxidant Activity of Coconut SapAgritech 38 (3), 295-303, 2018 Authors: P Haryanti, S Supriyadi, DW Marseno, U Santoso20184