KARSENO

Kembali

Biodata SIHURA
Foto
Nidn(not set)
NamaKARSENO
Profil Peneliti
Sinta ID
GScholar ID
Scopus ID
Score SINTA
SCORE Overall 896
SCORE Overall 3 Years 199
Affil Score 896
Affil Score 3 Years
Scopus Web Of Science Garuda Google Scholar IPRs Books

Showing 1-20 of 37 items.
Google Scholar
#JudulJenis JurnalKategoriTahunJumlah Citasi
 
1Antimicrobial and phytochemical activity of coconut shell extractsTurkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (5), 1090-1097Authors: G Mazaya, Karseno, T Yanto20202
2PENDAMPINGAN APLIKASI PENGAWET NIRA ALAMI TANGKIS DAN TINGKAT PENERIMAAN PENGRAJIN GULA KELAPA DI DESA GANDATAPA, KECAMATAN SUMBANG, KABUPATEN BANYUMASProsiding 9 (1)Authors: T Yanto, Karseno, Mujiono20200
3PREFERENSI KONSUMEN TERHADAP JENIS DAN UKURAN KEMASAN PENGAWET NIRA ALAMI INSTAN “TANGKIS”Prosiding 7 (1)Authors: Karseno, T Yanto20170
4PENDAMPINGAN PENERAPAN PENGAWET NIRA ALAMI TANGKIS PADA PERAJIN GULA KELAPA DI DESA LIMPAKUWUS KECAMATAN SUMBANG, KABUPATEN BANYUMASProsiding 7 (1)Authors: K Karseno, H Herminanto20170
5PENDAMPINGAN PENERAPAN PENGAWET NIRA ALAMI TANGKIS PADA PERAJIN GULA KELAPA DI DESA LIMPAKUWUS KECAMATAN SUMBANG, KABUPAT...Prosiding 7 (1)Authors: K Karseno, H Herminanto20170
6The Properties of Nutmeg Jam: Proportion of Cane sugar, Coconut sugar and PineapplePembangunan Pedesaan 2 (1)Authors: Karseno, R Setyawati20190
7Natural Preservatives Application Form Nira Coconut Powder Made Against Green Betel Physical and Chemical Properties Coconut SugarPembangunan Pedesaan 1 (1)Authors: P Haryanti, K Karseno, R Setyawati20180
8Pengaruh Jenis Dan Konsentrasi Gula Terhadap Karakteristik Fisikokimia Dan Sensori Jelly DrinkJurnal Teknologi Hasil Pertanian 8 (2)Authors: T Yanto, Karseno, MMD Purnamasari201512
9Karakeritik Selai Buah Pala: Pengaruh Proporsi Gula Pasir, Gula Kelapa Dan NenasJurnal Pembangunan Pedesaan 13 (2), 118512, 0 Authors: K Karseno, R Setyawati00000
10Penggunaan Bubuk Kulit Buah Manggis Sebagai Laru Alami Nira Terhadap Karakteristik Fisik Dan Kimia Gula Kelapa the Application of Mangosteen Rind Powder as Natural Preservation …Jurnal Pembangunan Pedesaan 13 (1), 116065, 0 Authors: K Karseno, R Setyawati, P Haryanti00000
11Kemampuan Menyusu Pada Bayi Dengan Persalinan TindakanJurnal Mitra Kesehatan 2 (I), 10-110, 2018 Authors: L Pinem20180
12Identifikasi Pigmen Fikobiliprotein pada Kappaphycus Alvarezii dalam Pelarut Buffer Fosfat dengan Metode Freeze Thaw CycleJurnal Mitra Kesehatan 1, 96-104, 2018 Authors: NR Mayasari, Karseno, R Setyawati20180
13Formulasi Breakfast Meal Flakes dari Tepung Suweg dan Stabilized Rice Bran Menggunakan Metode Respon PermukaanJurnal Aplikasi Teknologi Pangan 8 (2), 2019 Authors: A Nuriana, N Aini, K Karseno20190
14Aplikasi stabilisasi rice bran dalam food bar berbasis tepung sorgum sebagai pangan daruratJurnal Agroteknologi 14 (02), 115-125, 2020 Authors: LK Rahmawati, K Karseno, N Aini20204
15Produk enkapsulasi asap cair sekam padi dan aplikasinya untuk mengawetkan tahu putihJurnal Agroteknologi 13 (02), 180-194, 2020 Authors: A Andiana, N Aini, K Karseno20209
16Effect of salt concentration on intracellular accumulation of lipids and triacylglyceride in marine microalgae Dunaliella cellsJournal of bioscience and bioengineering 101 (3), 223-226Authors: M Takagi, Karseno, T Yoshida2006651
17The effect of coconut sap and skim milk concentration on physicochemical and sensory characteristic of coconut sap drink yogurtIOP Conference Series: Earth and Environmental Science 653 (1), 012045Authors: Karseno, Erminawati, T Yanto, I Handayani20210
18The type and distribution of sap preservatives used by farmers in Kebasen District, Banyumas Regency, IndonesiaInternational Conference on Sustainable Agriculture for Rural Development, 1-9Authors: Karseno, T Yanto20190
19Addition of Sodium Chlorine on culture of Dunaliella tertiolecta ATCC 30929: Implication on Intracellular Lipid ContentIndonesian Food and Nutrition Progress 10 (2003)Authors: MT Karseno, T Yoshida20030
20Addition of selected ginger extract on total phenolic, antioxidant and sensory properties of the syrup coconut sap (Ginger – SCS)Food Research 5 (6), 283 - 289Authors: Karseno, R Setyawati, P Haryanti, T Yanto20210