View Gos Unik

Showing 1-20 of 422 items.
View Gos Unik
#KodeprogramstudiNamaprogramstudiNamajenjangJudulTahunNama JurnalAuthors
    
141203Teknologi PanganS1Formulation and Characterization of Functional Jelly Drink as Source of Dietary Fiber and Vitamin C Consisting of Kappa Carrageenan, Konjac Glucomannan and Hibiscus sabdariffa …2011Jurnal Penelitian Sains Dan Teknologi 1 (1), 1-13 SD Astuti, FC Agustia, U FKIK
241203Teknologi PanganS1Modifikasi Tepung Talas dengan Teknologi Fermentasi Terkendali untuk Ingredien Pangan0000IPB (Bogor Agricultural University) SD Astuti
341203Teknologi PanganS1Pengembangan Budidaya Kopi Robusta Organik pada Kelompok Tani Sido Makmur Desa Pesangkalan Kabupaten Banjarnegara2019Jurnal Ilmiah Pangabdhi 5 (2), 103-109, 2019 YR Ahadiyat, O Herliana, E Mela, Rostaman
441203Teknologi PanganS1Effect of edible coating on quality of chips from potato variety Granola2018International Journal on Advance Science Engineering and Information …, 2018 C Wibowo, R Wicaksono
541203Teknologi PanganS1The formulation of cheese analogue from sweet corn extract2019International Journal of Food Science 2019, 2019 N Aini, V Prihananto, B Sustriawan, D Romadhon, RN Ramadhan
641203Teknologi PanganS1Effect of potassium level on quality traits of Indonesian potato tubers2014Asia Pacific Journal of Sustainable Agriculture, Food and Energy 2 (1), 11-16, 2014 C Wibowo, K Wijaya, GH Sumartono, E Pawelzik
741203Teknologi PanganS1PRODUKSI WHEY ASAM, TINGKAT KEASAMAN DAN PERSENTASE PRODUK PADA PROSES PEMBUATAN GREEK-STYLE YOGURT DARI SUSU SAPI DAN2021 SKDT MIKROFILTRASI
841203Teknologi PanganS1Karakteristik kurva isotherm sorpsi air tepung jagung instan2014Agritech 34 (1), 50-58, 2014 N Aini, V Prihananto, G Wijonarko
941203Teknologi PanganS1P., and Wicaksono R 2020 Effect of starch-based edible coating application on potato chips characteristic0000Food Res 4, 1905-11, 0 C Wibowo, H Eminawati
1041203Teknologi PanganS1Formulation and Characterization of Palm Oil Gel Rich in Carotenoids as Functional Food Ingredient2009Laboratorium SEAFAST Center dan Laboratorium Departemen ITP, FATETA. IPB. Bogor SD Astuti, N Andarwulan, P Hariyadi
1141203Teknologi PanganS1Optimasi suhu dan lama fermentasi tepung kacang nagara (Vigna unguiculata ssp. Cylindrica) menggunakan Lactobacillus plantarum dengan response surface methodology (RSM)2018Jurnal Teknologi Industri Pertanian 28 (3), 2018 LA Susi, C Wibowo, ARUD Anshory
1241203Teknologi PanganS1Optimasi Konsentrasi Primer dan Suhu Annealing dalam Mendeteksi Gen Leptin pada Sapi Peranakan Ongole (PO) Menggunakan Polymerase Chain Reaction (PCR)0000 R Setyawati, S Zubaidah
1341203Teknologi PanganS1Lumbar Cold Compresses Reduce Pain After Surgery20195th International Conference on Health Sciences (ICHS 2018), 226-229, 2019 R Setyawati, F Khasanah
1441203Teknologi PanganS1Iptek Bagi Masyarakat Perbaikan Teknologi Pengolahan Jagung Bagi Kelompok Wanita Tani di Kecamatan Kutasari, Purbalingga2018J-Dinamika: Jurnal Pengabdian Masyarakat 3 (2), 2018 N Aini, B Sustriawan, M Masrukhi
1541203Teknologi PanganS1Pengaruh Waktu Pemberian Dan Dosis Pupuk Npk Pelangi Terhadap Pertumbuhan Tanaman Jagung Manis Varietas Sweet Boys (Zea Mays Saccharata Sturt)2014Agrifor 13 (2), 213-222 SD Astuti
1641203Teknologi PanganS1Effect of starch-based edible coating application on potato chips characteristic2020Food Res. 4, 1905-11, 2020 C Wibowo, P Haryanti, R Wicaksono
1741203Teknologi PanganS1Formulation and Characterization of Functional Biscuit Consisting of Canna Edulis, Kerr Resistant Starch Type III, Granulated Palm Sugar, and Soy Protein Concentr...2011Oral Paper in International Food Conference 2011 Proceeding, Widya Mandala … SD Astuti, R Naufalin
1841203Teknologi PanganS1Potensi Lactobacillus Acidophillus Dan Lactobacillus Plantarum Untuk Penurunkan Kolesterol Pada Minuman Probiotik Okara2012Pembangunan Pedesaan 12 (1) I Handayani, B Sustriawan
1941203Teknologi PanganS1Optimasi Formula Dan Uji Deskriptif Kuantitatif Minuman Jeli Carica Rendah Kalori2021Agrointek: Jurnal Teknologi Industri Pertanian 15 (3), 865-875 SD Astuti, E Erminawati, A Suri, W El Kiyat
2041203Teknologi PanganS1The Formulation and The Physicochemical and Sensory Characterization of Analoque Meatball Based on Oyster Mushroom with The Addition of Euchema Cotonii and Cassava Starch …0000 SD Astuti, R Naufalin